Zaalverhuur

Met het Beneluxtheater in het centraal gelegen Berlicum heeft u een unieke en veelzijdige evenementenlocatie in handen voor uw receptie, jubileum, congres, symposium, dealerdag, productpresentatie of personeelsevent.

Zie alles via onze virtuele tour: https://bit.ly/virtueletour-Durpsherd-Beneluxtheater

Mensen worden gelukkiger van ervaringen dan van producten.

Onze theaterzaal kan flexibel worden ingericht: in een theateropstelling, carré-opstelling of met zitjes; ideaal voor bijvoorbeeld plenaire- en groepssessies.

Ons theater beschikt over veel techniek en audiovisuele middelen, die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw evenement. Wij denken graag met u mee over het lichtplan of speciale wensen op gebied van licht & geluid.

Onze zeven subzalen lenen zich uitstekend voor zakelijke meetings als vergaderingen en brainstormsessies. Deze zijn uitgerust met de benodigde faciliteiten (beamer, scherm, flipover en geluidsinstallatie), internet en koffie/thee.

Theater programma

VERRASSENDE ARTIESTEN

Het Beneluxtheater heeft al vele artiesten van een podium voorzien.

Onder andere Najib Amhali, Youp van ’t Hek, Karin Bloemen, Claudia de Breij en Guido Weijers hebben kunnen genieten van onze gastvrijheid. Heeft u al eens nagedacht over een combinatie vergaderen, buffet én theatervoorstelling? Bekijk eens ons verrassende programma-aanbod.

Wij denken graag mee

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Uiteraard heten we u ook graag van harte welkom om een voorproefje van onze gastvrijheid te nemen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

TELEFOON / (073) 737 0259 / (073) 503 2016
E-MAIL / info@beneluxtheater.nl