Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Benefiet seminar Emile Ratelband

Voor wie ga jij door het vuur?

ma 24 juni | 19:00

€ 100.00

Op donderdag 6 juni jongstleden, de dag van de verkiezingen voor het Europees Parlement, zijn er uit ons theater 2 mengpanelen (licht en geluid) gestolen, met een waarde van bijna € 25.000,-. Het was een dag waarop Den Durpsherd, nog meer dan anders, open was voor iedereen. Met hele vervelende gevolgen…vooral voor alle komende voorstellingen en de basisscholen die de komende maand allemaal hun eindmusical komen opvoeren op het podium van het Beneluxtheater.

Het Beneluxtheater is onderdeel van MFA Den Durpsherd en is een maatschappelijke onderneming. We ontvangen geen subsidie en de verzekering dekt deze diefstal niet. We zijn radeloos, maar ook altijd positief en dat helpt.

Niemand minder dan Emile Ratelband heeft belangeloos zijn hulp aangeboden met een seminar om ons te helpen de gestolen apparatuur te vervangen. Hij komt hiervoor speciaal uit Thailand en verzorgt het seminar geheel kosteloos. Elke euro die we ontvangen zal worden gebruikt om nieuwe mengpanelen aan te schaffen. Koop nu een ticket voor € 100.- en geniet van Emile Ratelbands inspirerende optreden!

 

Emile Ratelband is bekend van zijn vele optredens bij Koffietijd, zijn boeken, trainingen en motiverende positiviteitsspeeches en gaat deze avond aandacht besteden aan manieren waarop je je grenzen kunt verleggen om persoonlijk te kunnen groeien en door het vuur kunt gaan voor wat je écht wilt in het leven: VOOR WIE GA JIJ DOOR HET VUUR?

 

 

Mocht je geen ticket voor dit seminar willen of kunnen kopen, maar wel een bijdrage willen geven, kun je een bedrag overmaken naar Stichting Den Durpsherd, NL66 RABO 0106 9046 04 onder vermelding van MENGPANEEL. Elke euro helpt!

 

 

Gegevens

Datum:
ma 24 juni
Tijd:
19:00
Kosten:
€ 100.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie