Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmhuis: Good Luck To You, Leo Grande

sex-positive & positively sexy

25 mei 2023 | 20:00

€ 9.50

Nancy Stokes (Emma Thompson), een ordentelijke vrouw van tegen de zestig die enkel obligate seks kende met haar inmiddels overleden man, wil nu wel eens weten wat klaarkomen is. Ze spreekt daarom af in een hotel met de galante gigolo Leo Grande, die haar zoon had kunnen zijn. Denk niet dat dit een broeierige film oplevert: het blijkt nog een hele klus om de geblokkeerde Nancy uit de kleren te praten.

Doordat de film zich grotendeels op een hotelkamer afspeelt en er naast seks ook diepere gesprekken plaatsvinden leren we Leo en Nancy in korte tijd heel goed kennen. En zij elkaar. En dat levert zowel mooie, intieme en erotische momenten op als botsingen en irritatie. Ze hebben namelijk allebei zo hun gebruiksaanwijzingen en rugzakjes die tijdens de film langzaam worden uitgepakt. Nergens op een irritant sentimentele, voorspelbare of zoetsappige manier gelukkig. Nancy en Leo zijn echte mensen in een realistisch verhaal.

De film heeft zoveel herkenbare thema’s dat iedere man, vrouw, persoon in welke leeftijdsgroep dan ook er iets uit kan halen. Maar toch zijn er bijvoorbeeld nog zat meiden die het moeilijk vinden om te vertellen wat ze willen tussen de lakens, die masturbatie alleen iets voor jongens vinden of orgasmes faken. Of jongens die onzeker zijn over hun lichamen en bedprestaties. Good Luck To You, Leo Grande heeft een hoog herkenbaarheidsgehalte als het gaat om je kwetsbaar opstellen, schaamte, onzekerheid, zelfacceptatie en verlangens.

 

Filmduur: 97 minuten

Deze Filmhuis-film draait op 25 mei in het Beneluxtheater in Berlicum om 20.00 uur. Een kaartje kost € 9,50, inclusief een drankje na.

 

 

Gegevens

Datum:
25 mei 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 9.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie