Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ila van der Pouw

Het Mysterie van Villa Fantoom

zo 21 april | 14:30

€ 10.00

Amélie erft een vervallen villa. Het gerucht gaat dat ergens in die villa een schat van een verre voorvader, een piraat, verborgen ligt. Amélie gaat in eerste instantie naar die legendarische schat op zoek. Want wat moet je met zo’n vervallen huis?  Als er een kist vol goud en juwelen te halen valt? Tot haar verbazing heeft de villa nog een paar bewoners. Wie zijn dat eigenlijk? Wat doen ze daar en wat weten ze over de schat?

Maar op haar zoektocht naar  de schat vindt Amélie tenslotte niet de zo fel begeerde rijkdommen maar een thuis waar alles anders is dan je denkt.

 

Ila van der Pouw behoort al jaren tot de absolute top van het Nederlandse poppenspel.  Haar voorstellingen zijn met recht magisch te noemen en tegelijkertijd opmerkelijk toegankelijk voor een breed publiek. Een feest voor kinderen én ouders. Ila vertolkt haar oorspronkelijke stukken met een souplesse en dynamiek die je zelden ziet.

 

 

Het Mysterie van Villa Fantoom.  6+

Met betoverende dans van Noa Janssen en meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zo 21 april
Tijd:
14:30
Kosten:
€ 10.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie