Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jesus Christ Superstar

Filmregistratie van de musical in de Kersouwe

23 juni 2023 | 20:00

€ 8.00
De musical Jesus Christ Superstar, de Movie.
Op 30 maart j.l. werd er een musical opgevoerd in de Kersouwe, met als belangrijkste doel het zorgpersoneel te danken voor hun inzet in de afgelopen periode. Toen bleek dat er veel belangstelling was voor de musical werd besloten deze op te voeren in De Kersouwe. Ruim 2500 mensen hebben genoten van een geweldige voorstelling.
De gehele productie stond onder muzikale leiding van Dave Hanhart.
De spelers waren super gemotiveerd door Kim van Kooy die de regie in handen had. Een aantal Hadeejers vertolkten een belangrijke rol, zoals Judas, gespeeld en gezongen door George Blanken. En voortreffelijk gezongen in de rol van Maria Magdalena, Kim Jacobs-van der Velden en natuurlijk niet vergeten het popkoor Enjoy.
Van deze musical werd een video opgenomen door Ton Lunenburg en Peter van de Berg, bedoeld om later terug te kijken door alle mensen die hadden meegedaan. Deze is onlangs vertoond aan de medewerkers van de musical. Na afloop waren de aanwezigen ook laaiend enthousiast over het resultaat. De vele camera standpunten en de mooie close-ups zorgden ervoor dat een ieder een mooi beeld kreeg van zijn prestatie en het interessant werd de film voor het grote publiek beschikbaar te stellen.
Tekst: Ton Lunenburg
Foto’s: Jos Kaldenhoven

 

Filmduur: 110 minuten

Van de ticketkosten krijgt u een drankje na en gaan er € 5.00 naar een goed doel.

 

 

Gegevens

Datum:
23 juni 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 8.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie