Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LiFe Dance

Benefiet The Evolution of Life

6 april 2023 | 19:00

LiFe Dance is altijd bezig met talentontwikkeling. Zo doen wij elk jaar iets nieuws om onze dansers te laten groeien: we maken een theatervoorstelling, hebben een film gemaakt, nemen videoclips op en doen mee aan nationale en internationale danswedstrijden.
Afgelopen jaar bereikten we enorme successen: we zijn vier keer Nederlands kampioen geworden, twee keer Europees kampioen en we stonden in de finale van Holland’s Got Talent!

Dit jaar willen we er een stapje bovenop gaan doen. We willen ook iets educatiefs gaan bijdragen aan de gemeente of zelfs daarbuiten.
Tijdens onze voorstelling laten wij dans,  theater en educatie samenkomen om op een andere manier na te denken over belangrijke onderwerpen.

Op 6 april organiseert LiFe Dance een benefietavond om geld in te zamelen. Met dit geld kunnen wij onze toekomstplannen rondom deze voorstelling voortzetten. Tijdens de benefietavond kunt u kennismaken met onze demoteams, geven zij optredens en presenteren wij met trots een voorproefje van onze theatervoorstelling ‘The Evolution Of LiFe’ aan u.

 

Gegevens

Datum:
6 april 2023
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie