Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannen van Naam

Een Ierse avond met Mannen van Naam

15 maart 2025 | 20:30

€ 20.00

Hoe zou het toch komen dat zo’n klein land als Ierland over de hele wereld bekend staat om zijn muziek, van weemoedige ballades en razendsnelle reels en jigs tot moderne hedendaagse popmuziek? En hoe komt het dat de Mannen van Naam zich hun hele muzikale carrière hebben laten inspireren door Ierse en Schotse muziek? Die invloeden waren al goed te horen in hits als Laat Maar Waaien en Hela Hola (Tuthola) uit hun vroegere jaren bij Pater Moeskroen.

 

In dit theaterprogramma gaan de Mannen op zoek naar die Keltische roots. Ze reizen naar Ierland en komen terug met mooie, spannende en hilarische verhalen waaruit veel duidelijk zal worden. Het resultaat is een compleet Iers programma met tal van klassiekers, onder andere van The Dubliners en The Pogues. Muziek die je meeneemt over de groene heuvels tot diep in de Ierse pubs. En uiteraard wordt elk nummer in het typische Mannen van Naam-jasje gestoken.

 

Zanger/gitarist Ton Smulders zorgt met zijn humoristische verhalen voor de optimale sfeer. De andere mannen, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, brengen een scheepslading aan instrumenten mee, waaronder Ierse whistles, banjo, accordeon en doedelzak. En alsof het niet genoeg is, komt speciaal voor deze gelegenheid de virtuoze fiddleplayer Siard de Jong mee. Slainte!

 

 

Overigens zal na de voorstelling het feest nog niet voorbij zijn, want in de foyer zullen de heren het publiek trakteren op een heuse Irish Pubquiz. Ton Smulders zal op zijn bekende humoristische wijze de quiz presenteren, terwijl de andere drie bandleden er vrolijke Ierse muziek bij maken. En uiteraard is er een leuke prijs te verdienen. Een gezellig slot van een fantastische avond!

 

 

 

Gegevens

Datum:
15 maart 2025
Tijd:
20:30
Kosten:
€ 20.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie