Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marga du Maine

Anders is ook zo gewoontjes

do 11 april | 20:30

€ 10.00

In ‘Anders is ook zo gewoontjes’ vertelt Marga du Maine, hardwerkende jonge moeder, met een komische insteek hoe het ouderschap haar leven heeft veranderd. Rimpels, striae en grijze haren, het ouder worden daar is geen ontkomen meer aan! In geuren en kleuren neemt Marga u mee in haar ervaringen van het moederschap en het dagelijks leven. Van spuitende melkfabrieken, lekkende tepels, bonkende borsten en overvolle spuitpoepluiers tot vervelende klanten en vreemde bazen.

Als jonge moeder staat ze haar mannetje maar weet ook dat ze niet meer de jongste is.

Hoe oud mag je zijn om een generatiekloof met de jongeren te voelen? Ze is niet meer op de hoogte van de laatste ins en outs en voelt zich eigenlijk al wel rijp voor de zorginstelling, maar hoe weet Marga dit te verdoezelen?

 

NOTE 10-04-2024: Wegens ziekte zal deze voorstelling niet doorgaan. Omdat het de laatste show van de serie is, zal er geen andere datum beschikbaar komen om ‘Anders is ook zo gewoontjes’ bij te wonen. Diegenen die tickets hebben gekocht zijn persoonlijk per mail op de hoogte gesteld.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
do 11 april
Tijd:
20:30
Kosten:
€ 10.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie