Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muifel Bierfestival

Bierproeverij met live muziek van Dr. Gumbo Brass

zo 29 september | 14:00

€ 7.50

Op zondag 29 september vindt in Den Durpsherd in Berlicum een uniek evenement plaats: het allereerste Muifel bierfestival.

Wat kun je verwachten? Een super gezellige middag met de heerlijkste craft bieren, de lekkerste hapjes en live muziek verzorgd door Dr. Gumbo Brass. Je kunt deze middag kiezen uit tien (!) verschillende Muifelbieren, allen met liefde en passie gebrouwen in de Osse brouwketels. De brouwers zullen zelf aanwezig zijn om uitleg te verzorgen. Er kan gekozen worden uit een kleine bierkaart (proefglaasjes van 15 cl) en een grote bierkaart (glazen van 25 cl). De meeste bieren zullen getapt worden, met een aantal specials uit fles of blik. Kom bourgondisch genieten op 29 september in Den Durpsherd in Berlicum.

 

OVER MUIFELBROUWERIJ

De Muifelbrouwerij is opgericht in 2006 en gevestigd in Oss. In deze Brabantse stad, dankzij de vele prijswinnende brouwerijen ook wel bekend als de bierhoofdstad van Nederland, worden de Muifelbieren met aandacht, precisie en enthousiasme gebrouwen. Tijdens het brouwproces wordt dagelijks gezocht naar de ultieme balans tussen droog en zoet, zacht en bitter en brouwtechnische perfectie. Muifelbier staat voor genieten, je kiest voor een topkwaliteit, uitgebalanceerd bier. Een échte Brabantse speciaalbier beleving!

Onze brouwers Teun en Bart werken elke dag in onze eigen brouwerij en brouwen daar de lekkerste bieren. Het is niet voor niets dat Muifelbrouwerij al diverse malen in de prijzen is gevallen, onder andere met Zuster Agatha als lekkerste bier van Brabant. Geniet van onze bieren, ze zijn met liefde en passie gebrouwen!

 

OVER MARTIN OSTENDORF

Martin Ostendorf maakte in 2002 zijn eerste hobby brouwsels. Thuis, in het Brabantse vestingstadje Megen, brouwde hij in kleine ketels bieren die goed in de maak vielen bij vrienden en familie.

In 2006 werd Martin benaderd voor zijn eerste grote productie. Een reclamebureau uit Den Bosch had de smaak van zijn Zuster Agatha te pakken, en wilde dit bijzondere bier als kerstgeschenk voor hun relaties. Een flinke opdracht; 500 liter bier brouwen, en in grote flessen leveren. Voor een hobbybrouwer een behoorlijke uitdaging. Martin ging op zoek naar een collega brouwer die ruimte had voor deze eerste opdracht. De Maaslandbrouwerij in Oss bood uitkomst, en daar is de eerste productie Zuster Agatha gebrouwen en gebotteld. Zo zette hij de eerste stappen op weg naar zijn jongensdroom; een eigen brouwerij met grootschalige bierproductie. De Muifelbrouwerij was een feit.

 

Inmiddels is de Muifel uitgegroeid tot een volwaardige brouwerij op de Vikingenweg in Oss. Daar worden onze bieren ontwikkeld, beoordeeld, geproefd en natuurlijk gebrouwen in onze eigen brouwketels.

 

OVER DR. GUMBO BRASS

Dr. Gumbo Brass is een unieke formatie van 9 blazers, een drummer en zangeres. Ze combineren op een verrassende manier pop, soul, funk en hiphop met zoveel swing, dat het onmogelijk is stil te blijven zitten. Tijdens een show doet Dr. Gumbo waar ie goed in is: het publiek bespelen met zijn aanstekelijke vertolkingen van vele bekende nummers, waarbij Robert, hoofd technicus van het Beneluxtheater, de maat slaat!

 

 

Strippenkaarten in de voorverkoop voor proeverij:

Aanbieding 6 x15 cl = € 15,- (los ticket)
Aanbieding 4 x 25 cl = € 17,50 (los ticket)
Entree = € 7,50 (verplicht ticket)

 

Aanvang 14.00 uur tot 18.00 uur.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zo 29 september
Tijd:
14:00
Kosten:
€ 7.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie