Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Juf Roos

Een partijtje voor Gijs

za 11 mei | 16:00

€ 19.50

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. De voorstelling heet ‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

 

‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’ is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde.

 

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Wees er snel bij want voorstellingen van Juf Roos en Gijs zijn altijd zeer snel uitverkocht.

 

 

Voorafgaand aan deze voorstelling is het mogelijk deel te nemen aan de ‘Workshop Gezonde Snoep’ van Sjef Torrie. Hiervoor dien je afzonderlijke tickets te kopen omdat maar een beperkt aantal kinderen kunnen deelnemen.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
za 11 mei
Tijd:
16:00
Kosten:
€ 19.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie