Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkoor Voice Sensation

Boulevard

8 oktober 2023 | 14:30

€ 15.00

Voice Sensation is een theaterkoor uit Empel dat met veel enthousiasme eens in de 2 jaar groots uitpakt met een zelfgeschreven musical, begeleid door een live orkest.
Van 6 tot en met 8 oktober staan we op de planken met de musical “Boulevard”. Geschreven door Sjaak Kitslaar en Vic van Zonsbeek. Onder muzikale begeleiding van dirigent en arrangeur Han van den Heuvel. De regie en choreografie is in handen Brita Lemmens.

Boulevard
De Brink, het dorpshart van Empel, is dringend aan renovatie toe. De projectontwikkelaar en de aannemer komen met een ambitieus plan om De Brink tot een echte Boulevard om te toveren. De Empelse wijkraad is hierover nogal verdeeld en het plan zorgt voor veel onrust. Het leidt tot huiselijke twisten, onmogelijke liefdes en een tweespalt in het dorp. Zal het vredige dorpje aan de Maas uitgroeien tot het Las Vegas van ons land?

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en wordt onderbroken voor een pauze.

 

Note 27-09-2023: Wegens onvoorziene (persoonlijke) omstandigheden zal deze show niet doorgaan. Diegenen die reeds tickets gekocht hebben zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk per mail op de hoogte gebracht worden.

 

 

 

Gegevens

Datum:
8 oktober 2023
Tijd:
14:30
Kosten:
€ 15.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie