Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Staat van Verwarring

Een vrolijk-absurde talkshow!

28 april 2023 | 20:30

€ 16.50
Om diverse redenen is de voorstelling een aantal malen verplaatst en uiteindelijk geannuleerd. Ticketkopers zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.
Excuses voor het ongemak.

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late-night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater. Ook tijdens deze Jubileum Tour praten Snijders & Jouke met twee interessante interview-gasten uit Berlicum. Er zijn ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden; er is een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter, etc. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en, onder het genot van een hapje en drankje, wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn! En let op: hapje en drankje zijn inbegrepen dus dat is dubbel feest!

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, OP1, Dwdd, De slimste mens, bij Het populaire NPO Radio 2 programma Gijs 2.0 met Gijs Staverman waar hij iedere donderdag ‘Woorden van de Week’ bespreekt en van zijn woordenboek De Alfabetweter en ‘Kopdichtbundel’. Snijders speelt in 2020-2021 ook zijn solovoorstelling ‘Een avond met mij’.

Pieter Jouke kent u van: Padoem Pats, Koppensnellers, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke zit in het schrijversteam van Zondag met Lubach, waarin hij ook de rol van Prins Bernhard Jr speelde. Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Buro Renkema. In februari 2021 is zijn 6e cabaretprogramma ‘Laars Lappen’ in première gegaan. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

 

De show duurt 2x 45 minuten met pauze.

Trailer De Staat van Verwarring (HUMOR TV): https://www.youtube.com/watch?v=6VkluzIOk_M

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
28 april 2023
Tijd:
20:30
Kosten:
€ 16.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie