Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmhuis: Zee van Tijd (2022)

Hoe sterk is liefde nog als alles wegvalt?

15 februari 2023 | 20:00

€ 9.50
Met deze film opende het Holland Film Festival afgelopen najaar. Alom werd de film geprezen vanwege script, de bezetting met topacteurs en natuurlijk het thema, dat beladen is: de onverwachte dood van een kind.

In de jaren tachtig varen Lucas en Johanna samen met hun vijfjarige zoontje Kai in een groot zeilschip over de Middellandse Zee. Het is een idyllische reis, totdat de kleine Kai ongemerkt overboord valt en zijn vertwijfelde ouders langzaam maar zeker moeten accepteren dat hun zoontje dood is. De film slingert je van het verleden naar het heden en telkens weer terug. Al snel weet je dat het tussen Lucas en Johanna niet goed zit. Ze blijken al tientallen jaren geen contact meer te hebben en je komt er gaandeweg achter hoe dat komt. Johanna wilde na het bereiken van haar dieptepunt door met haar leven, Lucas bleef hangen in zijn overlevingsstand. Helpt een theaterstuk over Kais verdwijning hem de gebeurtenis te verwerken?

Met een ijzersterke bezetting (Gijs en zoon Reinout Scholten van Aschat maar ook de rest van de cast) wordt een geloofwaardig verhaal verteld en de film wordt als Nederlands topdrama geroemd. Prachtige beelden, het gevoel van de jaren 80 en het intense verhaal laten je niet snel los.

De film draait woensdag 15 februari om 20.00 uur in het Beneluxtheater in Berlicum.  Kaartjes kosten €9,50 en kunnen via de site of aan de balie gekocht worden. Inbegrepen is een gratis consumptie na afloop. Filmhuis Berlicum kiest voor een vriendelijke zaalopstelling: koffie, thee of iets anders kunnen in de zaal genuttigd worden.

 

Gegevens

Datum:
15 februari 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 9.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie