Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dirk and his Good Luck Charms plays Elvis Aloha from Hawaii

Terug naar 14 januari 1973...

12 mei 2023 | 20:30

€ 19.50
Terug naar Honolulu, Hawaii, om precies te zijn. In het Honolulu International Center gaf Elvis Presley een historisch concert. Misschien heb je het toen wel gezien in een huiskamer bij familie of misschien heb je de nummers wel eens beluisterd met wat vrienden. Maar hoe je het ook wendt of keert; dit is dé kans om er live bij te zijn!

Vijftig jaar geleden gaf Elvis een legendarisch concert; het allereerste concert dat wereldwijd via satelliet werd uitgezonden. Over het precieze aantal kijkers valt te twisten, maar dat er tussen de 1 en de 1,5 miljard mensen hebben gekeken, staat vast. En in die tijd was dat ongeveer 1/3e van de hele wereldbevolking, en maar liefst 75% van de wereldbevolking die een televisie in huis had. Dus tel maar uit! Een gespreksonderwerp zal het vast geweest zijn toen.

En wie weet wordt deze tribute-avond dat ook wel. Dit iconische concert wordt op de planken gezet door Dirk and his Good Luck Charms. Een 14 koppige formatie zal het podium van het Beneluxtheater betreden. Een band die dit theater niet voor de eerste keer ziet, en wellicht ben je al eens naar een van de shows in 2017 of 2019 geweest. Want toen hebben zij hier ook het dak eraf gespeeld. En zo beloven zij er dan ook wederom een spetterende avond van te maken. Een mix van prachtige ballads afgewisseld met swingende rock ‘n roll muziek.

 

Op donderdag 11 mei en vrijdag 12 mei gaan ze het concert geven zoals het ging op 14 januari 1973. En op vrijdagavond zal de avond swingend worden afgesloten door Wè Heur Ik tijdens de afterparty in de foyer.

 

 

Gegevens

Datum:
12 mei 2023
Tijd:
20:30
Kosten:
€ 19.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie