Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Langste Eindejaarstafel

Voor € 2,50 aanschuiven aan de Langste Eindejaarstafel in Berlicum

30 december 2023 | 12:30

€ 2,50

De donkere dagen rond Kerst en Oud en Nieuw zijn niet automatisch voor iedereen fijne dagen die met familie, vrienden of naasten gevierd worden aan een feestelijk gedekte tafel. Juist die mensen worden door Den Durpsherd in Berlicum op zaterdag 30 december om 12.30 uur warm welkom geheten waarbij zij voor € 2,50 kunnen gaan genieten van een heerlijk viergangen diner. “We doen er mensen een plezier mee en sluiten zo het jaar positief af”, aldus bedrijfsleider Mark Verhoeven enthousiast.

 

Nadat Sinterklaas weer op zijn stoomboot stapt richting Spanje worden de spullen van zolder of uit de kast geplukt om alles, inmiddels vaak zelfs ook buiten, in Kerstsfeer aan te kleden. Kerst is voor veel mensen een feest dat synoniem staat voor warmte en gezelligheid. Samen komen, cadeautjes onder de boom, een gezelschapsspelletje spelen en lekker eten en drinken. Het is echter niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook mensen die geen grote familie, vrienden of kennissenkring hebben. Die mensen krijgen op initiatief van Den Durpsherd, in samenwerking met verschillende leveranciers, op zaterdag 30 december een viergangendiner voorgeschoteld.

“We vinden het fijn om iets te doen voor anderen en op deze manier het jaar positief af te sluiten”, motiveert Mark. Hij vervolgt: “We hebben het allemaal druk, maar toch waren ook onze vaste leveranciers gelijk enthousiast om hier belangeloos aan mee te werken en tijd voor te maken.” Aan deze Langste Eindejaarstafel is ruimte voor maximaal 75 mensen. Zij worden ontvangen aan een feestelijke gedekte tafel waarna er door vrijwilligers vier gangen worden uitgeserveerd. Mensen die graag aan willen schuiven kunnen maximaal vier plaatsen reserveren à € 2,50 per stoel. Iedereen die iemand kent die een dergelijke plek verdient, mag deze aanmelden. Er zijn tot 75 zitplaatsen te reserveren. Vol is vol.

Mark is enthousiast: “We gaan met deze eindejaarsactie mensen lekker in de watten leggen met een heerlijk diner en een goed glas wijn. Indien zij liever een glaasje fris willen kan dat overigens natuurlijk ook.”

 

Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven, is het niet mogelijk om meer dan 4 tickets per persoon te bestellen.

 

Gegevens

Datum:
30 december 2023
Tijd:
12:30
Kosten:
€ 2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie