Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Benefietavond

Belangeloze optredens voor nieuwe mengpanelen in het theater!

vr 19 juli | 19:30

€ 5.00

Hartverwarmend, de reacties van alle mensen die met ons meeleven en hun steentje willen bijdragen aan het vervangen van onze mengpanelen!

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel gehoord of gezien hebben, zijn op 6 juni, de dag van de Europese verkiezingen, uit het theater een mengpaneel en een lichttafel ter waarde van bijna € 25.000,- gestolen. Op verschillende manieren zijn er acties op touw gezet om geld te genereren voor nieuwe panelen.

En deze benefietavond is er één van.

Geheel belangeloos zullen, Lady Penelope, RUM en FACEtoFACE een spetterend concert verzorgen in de foyer, waarbij ze hun passie voor muziek combineren met hun passie voor ons theater. De avond zal worden omlijst met een loterij, een gratis hapje (gesponsord door Van Zoggel Catering) en uiteraard is er een bus te vinden om vrijwillig een bijdrage in te doen.

Is er een leukere manier om de bouwvak in te luiden?

 

 

FACEtoFACE

FACEtoFACE, de naam zegt het al, puur zoals muziek bedoeld is. Deze 4 ervaren muzikanten hebben hun sporen al aardig verdiend en staan garant voor een vette en stevige sound!  Rock- en popcovers die iedereen kent, van vroeger en nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje. Met hun stoere frontvrouw, strakke drum, pompende bas en virtuoze gitaar weten ze het publiek waanzinnig te bespelen!

Het repertoire is zeer breed met nummers van onder andere U2, Toto ,Queen, Gary Moore ,Beth Hart, RHCP, AC/DC, Led Zeppelin, Meatloaf, Satriani enz.nz.……

Strak, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE !

 

RUM

RUM staat voor Roept U Maar! En dat zegt alles over deze formatie waarvan de muzikanten al meer dan 25 jaar samen muziek maken. In het collectief geheugen van RUM zijn bijna 2000 nummers opgeslagen. Van Guilty Pleasures tot top-2000 hits. Van popklassiekers tot eendagsvliegen. Het collectieve geheugen van RUM staat tijdens een optreden ter beschikking van het publiek. Het publiek heeft een stevige stem in het repertoire! RUM speelt werkelijk ‘alles’ of in ieder geval veel. Het ene nummer goed voorbereid, het andere volledig op improvisatiekracht. Het ene verzoek kan rekenen op de lange LP-versie, een ander zal het met 10 seconden moeten doen. Maar ieder verzoekje wordt een klein feestje. Een feestje dat je niet mag missen!

 

Lady Penelope

Welkom bij ‘Lady Penelope’.

Wat ‘Lady Penelope’ zo anders maakt, is hun aanpak om bekende – niet de standaard, maar wel bekende – popnummers terug te brengen tot hun pure essentie. Door de muziek te ontdoen van alle franje, creëren ze een intieme sfeer die je raakt tot in je ziel en waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer komen.

Kom heerlijk akoestisch  genieten van de mooiste en verassende popsongs! 

Kernbegrippen zijn : “oh ja”, “spelen ze die ook? wat leuk!” en“ die heb ik lang niet meer gehoord.”

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
vr 19 juli
Tijd:
19:30
Kosten:
€ 5.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie