Een avond met H6

Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een avond met H6

1 juli 2022 | 21:00 - 23:30

€ 15.00

De ultieme Hazes show!

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De Vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef mijn leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs. Met 10 nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes een van zijn laatste concerten; kort daarna overlijdt hij. Dit concert zal herinnerd worden als één van zijn meest indrukwekkende.

Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal was, bracht hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en werd daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezongen.

 

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen ruim 15 jaar na dato een aantal Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse top tributes zoals Toto, Status Quo, Queen, de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘Een avond met H6’ brengen zijn onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongeloofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht.

Dit wil geen enkele Hazes fan en /of muziekliefhebber missen!

 

In een kleine bezetting bent u weer helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003! Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral te genieten voor jong en oud!

 

Helaas kan deze voorstelling vanwege de geldende coronamaatregelen niet doorgaan op 11 december 2021. Uw reeds gekochte kaartje blijft geldig op 1 juli 2022.

 

Gegevens

Datum:
1 juli 2022
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€ 15.00
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie