Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Coldplace

Coldplay Tribute

za 28 december | 21:00

€ 27.50

Coldplace is een band die jaren geleden werd opgericht door Coldplay fans voor Coldplay fans en is afkomstig uit het Engelse Grimsby, een vissersstadje aan de noordkust van Engeland. Sinds 2017 is Coldplace ’s werelds nummer één tribute band van Coldplay en gaf de band honderden concerten in 20 verschillende landen, waaronder in Nederland op grote festivals als Bospop, Paaspop en Huntenpop.

Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live fantastisch brengt maar zich ook in vol ornaat uitdost als de welbekende muzikanten en daarbij ook de juiste sfeer kan creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie.  Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op die van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay.

Verwacht een knallende set vol hits. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en ‘Viva la Vida’, ze komen ongetwijfeld allemaal voorbij.

 

 

VOORPROGRAMMA ‘The @SheeranTribute by Rudy Baxter’

De @SheeranTribute Show is een eerbetoon aan de ongelooflijke carrière van de getalenteerde singer-songwriter Ed Sheeran.

Ed Sheerans unieke stijl, die folk, pop en hiphop combineert, maakte hem al snel een internationale sensatie en hij werd geprezen om zijn oprechte en persoonlijke songwriting. Ed’s ongelooflijke live optredens en zijn vermogen om een intieme sfeer te creëren op grote podia hebben hem een reputatie bezorgd als een van de beste live artiesten van deze tijd. Sindsdien heeft Ed Sheeran meerdere Grammy Awards en andere prestigieuze onderscheidingen ontvangen en heeft hij samenwerkingen gehad met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Zijn muziek is geïnspireerd op zijn eigen ervaringen en persoonlijke emoties, waardoor hij een diepgaande connectie met zijn fans heeft opgebouwd.

De Ed Sheeran Tribute Show, uitgevoerd door de getalenteerde Rudy Baxter, brengt hulde aan het fenomenale talent en de buitengewone carrière van Ed Sheeran, waarbij zijn grootste hits tot leven worden gebracht en het publiek wordt ondergedompeld in de magie van zijn muziek.

Rudy Baxter weet met zijn indrukwekkende vocale vaardigheden, waaronder knappe rap- en beatbox-technieken, zijn smaakvol gitaarspel en sympatieke podiumaanwezigheid het karakter en de energie van Ed Sheeran op meesterlijke wijze te belichamen. Het publiek wordt meegenomen op een meeslepende reis door de hits van Ed Sheeran, waarbij elk nummer op een unieke en opwindende manier wordt geïnterpreteerd.

 


Videolink:
https://www.youtube.com/watch?v=TlIaO7z1O8s

 

LET OP: DIT IS EEN CONCERT MET ALLEEN STAANPLAATSEN!

 

 

Gegevens

Datum:
za 28 december
Tijd:
21:00
Kosten:
€ 27.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie