Theater programma: 2023-2024

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmhuis: Las Bestias (2022)

Spannende, onvoorspelbare psychologische thriller...

21 september 2023 | 20:00

€ 9.50

Filmhuis Berlicum start een nieuw seizoen in september. Voor de maandelijkse voorstellingen zijn weer tal van nieuwe films gereserveerd die zeer de moeite waard zijn. Begonnen wordt donderdag 21 september a.s. met Las Bestias.

 

Regisseur Rodrigo Sorogoyen baseerde deze indrukwekkende, beklemmende film op het waargebeurde verhaal van een Nederlandse bio-boer die in 2010 in Galicië in Spanje spoorloos verdwenen is. Hij kiest in de film voor een Frans stel dat in een Spaans bergdorp woont en met respect voor de natuur probeert ecologisch te boeren. Hoewel Fransman Antoine zijn best doet te integreren in de gemeenschap, blijft de plaatselijke bevolking hem zien als een indringer. Hij heeft allerlei plannen om het vervallen dorp op te knappen, maar de lokale bevolking heeft er weinig vertrouwen in. Het is een van de redenen waarom de dorpsbewoners hem een vreemde snoeshaan vinden. De verhoudingen raken gespannen en een ruzie met de buren maakt het er niet beter op. Pesterijen en intimidaties zorgen voor oplopende spanningen.

 

Deze onvoorspelbare psychologische thriller over liefde, agressie en natuurwetten ontwikkelt zich als een veenbrand. Het idyllische Galicisch landschap is prachtig, maar Las Bestias (Spaans voor De Beesten) schets geen fraai beeld van het Spaande platteland. De droom van een simpel bestaan in de natuur spat volledig uiteen, in een knappe, zinderende thriller.

 

Filmduur: 137 minuten

Na afloop krijgt u door het Beneluxtheater een drankje aangeboden in de foyer.

 

 

Gegevens

Datum:
21 september 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 9.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie