L.A.Vation

Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

L.A.Vation

15 oktober 2022 | 21:00

€ 17.50

U2 Tribute Band “Stories for boys”

L.A.Vation – The World’s Greatest Tribute to U2 uit USA! – presenteert ‘Stories for Boys’, the history of U2. Deze spannende theaterpresentatie is een muzikale reis van twee uur met hits van elk van de 14 albums van U2. Samengaand met een boeiende videoproductie, foto’s en begeleidende verhalen, biedt de show een diepgaand beeld van de bijna 40-jarige groei van de band, van hun enthousiaste tienerjaren in Dublin, Ierland tot hun rechtmatige plek als een van de grootste rockbands aller tijden!

 

Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cocer Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A. Vation. Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelatenom de meest accurate Tribute tot U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs het hart en ziel van de groep.

 

Vanwege alle coronaperikelen en de maatregelen ter bestrijding daarvan gaat deze show niet door op 19 december 2021, maar is verschoven naar 15 oktober 2022.

Uw reeds gekochte kaartje blijft op de nieuwe datum geldig. Excuses voor het ongemak.

 

 

Gegevens

Datum:
15 oktober 2022
Tijd:
21:00
Kosten:
€ 17.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie