Sticky Fingers

Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sticky Fingers

14 oktober 2022 | 21:00 - 23:30

€ 7.50

Rolling Stones Tribute Band

Please allow me to introduce ourselves… Vernoemd naar het gelijknamige album wat in 1971 werd uitgebracht, is Sticky Fingers al ruim 25 jaar een toonaangevende Rolling Stones tributeband. De band is gespecialiseerd in de rauwe opzwepende songs van Jagger/Richards uit de roerende jaren zestig en de rockin’ seventies en veel van de klassiekers uit deze periode zullen ten gehore worden gebracht tijdens de optredens. Door het omvangrijke repertoire van The Rolling Stones, heeft Sticky Fingers de keuze in een breed scala van songs. Vele hits uit de pen van Mick en Keith zullen om deze reden worden afgewisseld met country ballads en de zwetende rhythm & blues classics van deze legendarische groep uit Engeland.

 

Geschiedenis Sticky Fingers

In 1993 wordt de band mede opgericht door zanger van het eerste uur Frans van Orsouw. Met de repetitieruimte in Acropolis in Megen als thuisbasis wordt een band geformeerd die de sound van The Stones op diverse festivals en andere muzikale gelegenheden met veel succes voor meerdere jaren ten gehore zal brengen. Als hoogtepunten worden voorprogramma’s van BLØF en Rowwen Hèze verzorgd en als klap op de vuurpijl mocht Sticky Fingers een aantal songs spelen op de middenstip van het Geldredome in Arnhem (zie Youtube)

Na een aantal jaren wordt Dennie van der Steen op drums toegevoegd aan de band die de drumpartijen van Charlie Watts als geen ander beheerst en met een intermezzo van een aantal jaar, wordt ook Anthony Sieben gevraagd op gitaar en beleeft de band opnieuw grote successen.

 

Heden

In het corona tijdperk heeft Sticky Fingers een heuse transformatie ondergaan, enigszins gedwongen door het overlijden van onze geliefde bassist Trevor Buckingham. Gitarist Anthony zou zijn plaats gaan opvullen met als toevoeging Jeffry Duffhues op gitaar. De laatste schakel in deze complexe ‘Jigsaw Puzzle’ is onze gitarist Patrick Schraven die door middel van een kleine advertentie aan drie kreten genoeg had om enthousiast te worden: “Keith – Telecaster – Open G-stemming” waardoor de band wederom compleet is en ready to rock and roll.

Bij Sticky Fingers geen verkleedpartijen, alleen de pure, rauwe, authentieke sound van The Rolling Stones. Sluit uw ogen en wellicht krijgt u Sympathy for the Devil….

 

The Band

Frans van Orsouw – Vocals

Patrick Schraven – Guitars

Jeffry Duffhues – Guitars

Anthony Sieben – Bassguitar

Dennie van der Steen – Drums

 

Sticky Fingers houdt de show in de foyer van Den Durpsherd en zal 3(!) sets spelen.

 

 

Gegevens

Datum:
14 oktober 2022
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€ 7.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie