Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Celtic Sparks

A Trip To Ballygonefishin

10 januari 2025 | 20:30

€ 27.50

Ervaar de energie van Ierse dans met Celtic Sparks! Voor het eerst bundelen enkele van de meest getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers hun krachten voor deze avond vol muziek en dans. Hun debuutshow “A Trip to Ballygonefishin” staat vanaf 2023 in de theaters, met een show vol vingervlug spel, oorstrelende zang en dans waar de vonken vanaf spatten. Mis het niet!

 

Celtic Sparks volgt in de voetsporen van bekende shows als Riverdance en Lord of the Dance, waarbij Ierse muziek en dans op een overweldigende manier gepresenteerd worden. Met maar liefst 12 tot 15 dansers en 9 muzikanten is Celtic Sparks een productie van formaat, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een onvergetelijke ervaring. Het avondvullende programma bestaat geheel uit originele composities en choreografieën, met een ruime variatie aan geluiden, van zoetgevooisde Keltische ballades tot de bekende roffelende Ierse tapdans.

 

De voorstelling wordt vormgegeven door danseres Rosalie Wagenaar, oprichtster van de Rose Irish Dance School en danseres bij Rapalje, en musicus/componist Tijn Berends. De muziek wordt gespeeld door Annemarie de Bie (zang), Erwin Tuijl (piano), Philip Steenbergen (gitaar), Erik de Jong (accordeon), Anneke Eijkelboom (viool), Suzanne Berends (bodhrán), Michael Boere (uillean pipes), Annelies Pronk (dwarsfluit), en uiteraard door Tijn zelf. De dansers worden geselecteerd uit de topklas van de Rose Irish Dance School.

 

 

Meer info:

http://www.celticsparks.com

 

trailers:

https://www.youtube.com/watch?v=dKpdolyxCqc

https://www.youtube.com/watch?v=ABd4TYS-YT8

 

 

 

Gegevens

Datum:
10 januari 2025
Tijd:
20:30
Kosten:
€ 27.50
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie