Theater programma: 2024-2025

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, kennis of familielid? De cadeaubon van het Beneluxtheater bestel je hier gemakkelijk online.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Night of the DJ’s

The Reunion!

vr 22 november | 19:30

Gratis

Het Beneluxtheater transformeert deze avond naar kleintje Ahoy met muziek, muziek en nog eens muziek in alle hoeken en gaten. Gebracht door een shipload aan lokale DJ’s. Een mengelmoes van doordraaiers uit heden en verleden. Na 5 succesvolle edities in de Gouden Leeuw komen ze nu terug met Night of the DJ’s – “The Reunion”

 

 

Bekende namen zoals DJ Vince Smix, Wilbert van de Middegaal, Deftige Dirk, DJ Ad -MC Hammer – van Schijndel, Mark Verhoeven en meer.

In totaal zijn er maar liefst 14 DJ’s @ your service. Allen krijgen zij een mooi plaatsje toebedeeld met hun dj-booth. Op diverse area’s kan op elk denkbaar muziekgenre helemaal los en in een aantal gevallen letterlijk uit de plaat worden gegaan. Van (hard)rock, pop, disco, soul tot house, hiphop en funk. Bedenk het maar. Out loud maar ook verpakt in een silent disco. De wereld ingesmeten met de nieuwste technieken, maar ook met vinyl en op cd. Perfect uitversterkt, subliem verlicht en altijd sfeervol verpakt.

 

Vanaf 16 jaar, de toegang is gratis, de drankjes niet.

 

 

Gegevens

Datum:
vr 22 november
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Beneluxtheater
Kerkwijk 61
Berlicum, Noord-Brabant 5258KB
+ Google Maps
Telefoon:
0735032016
Bekijk de site van Locatie